Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
Romeo's Playground
 
Gewoon iets meer over mij en mijn vrouw Juliette19773
Keywords | Title View | Refer to a Friend |
Gewoon een leuk verhaaltje(deel 4)
Posted:Mar 24, 2011 1:03 pm
Last Updated:Apr 4, 2011 2:08 am
1860 Views

Rustig glijd mijn pik bij Juul naar binnen en ik voel haar heerlijke natte warmte om mijn pik heen, Juul kreunt bij iedere beweging die ik maak.
De andere dame speelt ondertussen nog steeds met Juuls clitje en af en toe verlegt ze haar aandacht eventjes naar mijn zak wat een trilling door mijn geile lijf doet gaan.
Steeds als ik helemaal in Juul verdwijn likt of zuigt ze aan mijn ballen wanneer ik mijn orgasme voel naderen houd ik even op met bewegen en voel dat Juul met haar spieren mij door masseert wat mij dus nog dichter bij een orgasme brengt.
Juul is, Terwijl wij haar zo verwennen, Ook bezig de andere dame te likken en heeft er een speeltje bij gepakt zodat ook haar kutje eventjes heerlijk gevuld wordt.
Dit gaat nog een tijdje zo door en dan besluit Juul dat de dames maar weer van plek moeten wisselen. Onder het genot van enkele heftige tongzoenen over en weer, Wisselen de dames rustig van plek met handen die over ieder denkbaar plekje glijden van ons alle drie nemen de dames hun 69 positie weer in maar dan met Juul onderop.

Ik ga achter de heerlijke billen van deze mysterieuze schoonheid zitten en Juul Pakt mijn pik vast, zuigt er even flink aan en brengt hem daarna naar het wachtende drijfnatte Kutje van deze dame.
Zonder enige moeite gaat mijn pik tot aan mijn ballen naar binnen waarop de dame reageert met een kreun van genot die vergezeld gaat met het aantrekken van haar spieren.
Juul Spoort mij aan de dame hard te nemen terwijl ze zelf stevig gevuld wordt met het speeltje, (wat overigens een exacte kopie is van mijn pik)Steeds sneller gaat mijn pik in het natte kutje van onze geile bedgenote en het speeltje gaat steeds harder tekeer in Juuls kutje, Dit levert beide dames enkele orgasmes op, na een poosje voel ik dat ik mijn orgasme niet langer kan uit stellen en geef dit ook aan.

beide dames nemen plaats op handen en knieën en nemen om de beurten mijn pik zo diep mogelijk in hun mond, blijkbaar hadden de dames afgesproken dat Juul het "af zou maken" want de andere dame richt zich op en begint mij te zoenen en ik beantwoord dit met veel plezier onze handen strelen elkaar over de borst en flanken en dan voel ik mijn orgasme komen, heftig kom ik klaar in Juuls mond, Zij ontvangt mijn zaad en slikt de eerste lading door terwijl ze de tweede lading in haar mond houd om deze in een geile tongzoen te delen met de mooie dame die daarvoor onze tongzoen afbreekt.
Het mogen duidelijk zijn dat ik even nodig heb om hiervan bij te komen, kijkend naar beide dames die elkaar passioneel zoenen en strelen.

To Be Continued......
2 Comments
Gewoon een leuk verhaaltje( Deel 3)
Posted:Mar 7, 2011 1:35 am
Last Updated:Mar 24, 2011 11:18 am
2081 Views

Langzaam voert Juul het tempo van haar bewegingen op en dit levert een steeds zwaarder wordende ademhaling bij zowel de andere dame als bij mij op, Ook Juul wordt
steeds heter en de dame breekt de kus met mij af om Juuls lichaam eens goed nader te onderzoeken.
Zachtjes plaatst ze hete kusjes op het lichaam van Juul.
Van haar hals afzakkend naar haar borsten spelend met de heerlijke harde tepels van Juul vandaar een spoor van kusjes en likjes naar haar buik en flanken om
verder af te zakken naar haar lies, Juuls natte kutje bewust ontwijkend. Dit tot groot ongenoegen van Juul die haar spleetje tegen de mond van de andere dame aan probeert te manoeuvreren, Wat overigens niet lukt,

Ondertussen heeft Juul mijn harde pik uit haar mond laten glijden en hijgt ze stevig terwijl ze met haar hand mijn pik nog steeds verwend.
Haar andere hand is niet meer in staat het natte kutje van de andere dame te vinden omdat ze zich lager op het bed heeft laten zakken om Juul beter te kunnen verwennen.
Als de andere dame heel zachtjes het puntje van haar tong over Juul haar lipjes laat glijden, kromt Juul haar rug van genot. Dit nodigt de andere Dame uit tot doorgaan met het "plagen" van Juul haar kutje.
Na enkele Plagende likjes over Juuls lipjes zuigt de Mooie dame zich vast op Juuls kutje en likt haar over haar clitje en tussen haar lipjes waar ze heerlijk aan
zuigt.
Juul kronkelt van genot van deze heerlijke likbeurt die haar ten deel valt.
Ondertussen heeft Juul nog steeds mijn harde pik in haar hand en ze vraagt de andere Dame een 69 positie met haar aan te nemen.
De dame geeft graag gehoor aan Juuls verzoek als beide dames zich verlekkeren aan elkaars kutje bezorgen ze mij een heerlijk uitzicht op dit prachtig schouwspel.
Terwijl beide Dames zichzelf in elkaar verliezen en hun eerste orgasme naderen houden mijn handen zich bezig door hun borsten en ieder ander plekje waar ik maar bij kan te
strelen.

Juul komt als eerste heftig klaar en de dame aangemoedigd door Juuls orgasme volgt snel. Als ze allebei een beetje bij gekomen zijn wisselen ze van plek Juul neemt
plaats boven op de mooie dame en speelt met haar heerlijke kutje, met 2 vingers spreidt ze de lipjes van het prachtig roze kutje voor haar en likt er gulzig aan.
Dan besluit ik achter Juul te gaan zitten en druk mijn harde lul tegen haar drijfnatte Kutje aan, de andere dame geeft speels een lik aan mijn pik terwijl ze mijn pik bij Juul naar binnen leidt.......

To Be Continued......
2 Comments
Gewoon een leuk verhaaltje(deel2)
Posted:Mar 1, 2011 8:55 am
Last Updated:Mar 8, 2011 8:08 am
2020 Views

Nadat ik van beide een hete tongzoen heb ontvangen en ik ietwat bijgekomen ben van de gelukte verrassing van mijn lief, Zeg ik dat ik graag zou meespelen maar ik me eerst even wil opfrissen.(ik werk in de interieurbouw en ben dus best smerig/stoffig als ik thuis kom) beide dames knikken en ik begeef me naar de badkamer een deur verder.

Als ik goed en wel mezelf heb ingezeept voel ik een koude wind langs mijn rug gaan en voel ik een hand op mijn rug gevolgd door nog een dus ik nam aan dat mijn lieftallige vrouw de douchecabine binnen komt.
Dat had ik maar gedeeltelijk goed, Want niet alleen mijn vrouw maar ook de lieftallige dame die haar zojuist op het bed vergezelde stapten de douchecabine in, het is ietwat krap maar het past net met z'n drieën.

Terwijl beide dames mij wassen en afspoelen begint bij mij de geiligheid flink op te lopen.
Dit is overduidelijk ook het geval bij beide dames aan de niet aflatende stroom van hete strelingen en kusjes naar elkaar toe.
Na het douchen drogen we ons alle drie en elkaar snel af om daarna weer naar de slaapkamer te verhuizen.

Daar aangekomen begin ik mijn vrouw uitgebreid te kussen in haar hals, Mijn initiatief wordt direct begrepen door de onbekende schoonheid en zij begint met het strelen van mijn vrouw haar schitterende borsten.
Juul begint licht te kreunen van de overvloedige aandacht die haar lichaam krijgt en laat het dan ook gewillig gebeuren.

Langzaam begeleiden de dame en ik Juul op haar rug op bed en Juul streelt ons zacht en krast licht met haar nagels over mijn flanken, Deze actie heeft een duidelijk effect op mij en mijn erectie is onmiskenbaar.
Dit valt beide dames op en levert goedkeurende blikken op.
Juul pakt mijn hard geworden lid vast en begint er mee te spelen er voor zorg dragend dat wij nog steeds haar borsten kunnen betasten en kussen.
Op het moment dat Juul mijn harde pik zachte likjes begint te geven en met haar tong cirkels over mijn eikel draait verleg ik mijn aandacht van Juul haar borsten naar de borsten van de andere dame, ik kneed haar borsten en begin de dame te zoenen aan de harder wordende tepels merk ik dat mijn aanrakingen het nodige effect hebben.

Ondertussen heeft Juul mijn harde pik diep in haar mondje en pijpt me vol overgave, Ik verbreek de kus om haar tot enige rust te manen omdat ik het zo niet lang volhoud. Haar andere hand heeft inmiddels het nat geworden kutje van onze lieftallige bedgenote gevonden, Haar vingers beginnen te glimmen van het heerlijke vocht dat uit het natte kutje druipt.
Als Juul een vinger naar binnen laat glijden gaat er een siddering van genot door het lichaam van de mooie dame.......

To Be Continued......
3 Comments
Gewoon een leuk verhaaltje
Posted:Feb 25, 2011 11:11 am
Last Updated:Mar 5, 2011 2:08 am
2166 Views

Gewoon een leuk verhaaltje,

Het is rond half vijf 's middags en ik ben onderweg vanaf mijn werk naar
huis, dan gaat plots mijn telefoon.
Eerst denk ik laat maar gaan zal mijn baas wel zijn maar ik besluit
toch te kijken. Het is mijn vrouw die jullie misschien kennen als
Juliette19773.
Althans het is geen belletje maar een mms. Aangezien ik in de file sta
besluit ik te kijken wat het is.

Zodra de afbeelding in beeld verschijnt schrik ik!!! Al gauw maakt de
schok plaats voor een gevoel van geilheid.
Het is een foto van mijn vrouw samen met een andere mij onbekende dame,
Beide gekleed in alleen maar sexy lingerie op ons bed!!

De file kan mij normaal al niet snel genoeg gaan maar zoals jullie
zullen begrijpen nu al helemaal niet.
Ik wist niet goed wat te denken maar ik wist wel zeker dat ik bij
thuiskomst snel de slaapkamer zou opzoeken om opheldering te vragen.

Thuis gekomen loop ik de trap op en doe de deur van onze echtelijke
slaapkamer open.
Wat ik daar zie gaat elke fantasie te boven, Op ons bed ligt mijn vrouw met naast haar de andere dame die met haar aan het zoenen is.
Voor ik een woord kan uitbrengen zegt mijn vrouw "Hoi Schat ik hoop
niet dat je het erg vind maar wij wilde je
graag verrassen en waren alvast begonnen.....

To be continued..............
4 Comments
Just a first quick one
Posted:Feb 24, 2011 11:16 pm
Last Updated:Sep 12, 2012 2:10 pm
1795 Views

zo ff een eerste berichtje om mijn blog te openen
1 comment

To link to this blog (romeo1977_8) use [blog romeo1977_8] in your messages.

  romeo1977_8 46M/47F
46/47 C
March 2011
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1
1
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
1
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
1
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
   

Recent Visitors

Visitor Age Sex Date

Most Recent Comments by Others

Post Poster Post Date
Gewoon een leuk verhaaltje(deel 4) (3)rm_EE407
Apr 3, 2011 8:45 am
Gewoon een leuk verhaaltje( Deel 3) (5)rm_EE407
Mar 14, 2011 10:02 am
Gewoon een leuk verhaaltje(deel2) (4)mistervanilla
Mar 6, 2011 5:02 am
Gewoon een leuk verhaaltje (5)rm_EE407
Feb 26, 2011 11:24 pm