Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

Min lilla blogg.  

miss_tasty2 44F
3 posts
10/25/2015 4:09 am
Min lilla blogg.


Nu är vintern snart här och alla löv faller av träden, det var en okej sommar men det var lite för mycket regn tycker jag. Jag älskar att bada och jag gör det gärna naken, känns så härligt att bada näck och man får liksom en frihetskänsla. Och är jag på en helt vanlig strand så brukar jag iallafall sola och bada topless, ibland så ser jag hur gifta män som är på stranden med sin familj som tittar lite extra på mig eftersom jag badar och solar topless. Och vet ni, jag tycker om det..... Det var vanligare på 90 talet med oss tjejer och kvinnor som var på stranden topless och det har väl sina orsaker kan jag tänka, brukar du som kvinna sola och bada topless? och du som man tycker du att det är för få kvinnor och tjejer som är topless på stranden nu för tiden? Hör av er, skulle vara skoj att veta.

naturberra 59M
32 posts
10/28/2015 6:37 am

Ja är man uppvuxen på 70-talet så är man.
I de kretsar jag rörde mig spelade det ingen roll om man hade badkläder eller inte (åtminstone på mindre stränder). Ren nakenhet var inte förknippat med vare sig erotik, snusk eller exibisionism utan sågs för vad det var - naturlighet. Det var ett annat klimat då vad gäller vad som var OK och inte. Dagens nymoralistiska vindar begriper jag mig inte riktigt på.
Visst tycker jag att fler borde kunna känna sig trygga med att bada topless. Visst tycker jag om att titta på och uppskatta en vacker kropp - och det finns inget vackrare än naturlig nakenhet. För mig är inte heller kroppens form så avgörande om jag skall tycka det är vackert eller inte. - Nej det är snarare naturligheten och och hur "trygg" personen känner sig med sin kropp och nakenhet. Men det är inte en erotisk attraktion jag känner i första hand utan snarare en estetisk. (Jag kan faktiskt känna mer erotisk laddning på en "vanlig" badstrand där folk har badkläder som döljer en smula men har som uppgift att framhäva bröst eller andra kroppsdelar och därmed sätta fart på fantasin. En naken kropp är inte erotisk i sig - det är betraktarens tankar som är det.)
Därmed inte sagt att jag inte uppskattar erotik - det är vackert och härligt det med. Även jag har tankar och fantasier och har inget emot att låta tankar och handling följas åt - vid rätt tillfälle och med rätt vänner. Fast det var inte det din bloggfråga handlade om, eller hur?


greetings from Naturberra
please visit my group Mjukt & Sensuellt or my blog små berättelser (all in Swedish so far...)


Become a member to create a blog